a vásárlás menete

a honlapon található termékeink kézműves munkával készülnek, a vásárlók egyedi igényihez igazítva. emiatt szükséges a megvásárlásuk előtt egyeztetnünk a vevővel. e-mailben pontosítjuk a gyártási, szállíási határidőt, valamint az egyéni elképzeléseket. lámpáink esetében ez a gyakorlatban egy visszaigazoló e-mailt jelent, amiután rögtön elkezdjük a készítést. a nagyobb értékű megrendelések esetén a gyártás megkezdése előtt szerződést kötünk a tisztázott részletekkel. emiatt nincs azonnali fizetési lehetőség a honlapunkon.

fizetés módja

kisebb értékű tárgyaknál a vevő választhat az utánvétes fizetés vagy az előreutalás lehetősége között. nagyobb értékű vásárlásnál a fizetés két részletben történik. a vételár 50%-a előlegként átutalással, a fennmaradó rész a szállítási költséggel együtt a termék átvételekor kerül kifizetésre.

szállítási feltételek

kisebb tárgyakat csomagolás után postai úton kézbesítünk, illetve budapesten lehetőség van előzetes egyeztetés után a személyes átvételre is. a postaköltség tartalmazza a csomagolás díját is.
normál postacsomagként 10 kg-ig
2300 ft
elsőbbségi postacsomagként 10 kg-ig
2600 ft
normál postacsomagként utánvéttel 10 kg-ig
2800 ft
elsőbbségi postacsomagként utánvéttel 10 kg-ig
3100 ft
házhozszállíás díja budapesten és 10 km-es körzetén belül 10 000 ft, ami a helyszíni összeszerelést is tartalmazza. vidékre szállítás esetén az ár a kilométer függvényében változik, ezért az uticél ismeretében tudunk pontos összeget mondani.

garanciális feltételek

termékeinkre 5 év garanciát vállalunk. ez az anyaghibából vagy általunk összeszerelt bútoroknál a szerelési hibából származó meghibásodásra vonatkozik.

elérhetőségünk

telefonszámunk: 06 20 927 3699

céginformáció

Cégnév:
Marudesign Kft.
Adószám:
24825522-1-05
Cégjegyzékszám:
05-09-026595
Székhely:
3535 Miskolc, Rozgonyi Piroska utca 1.

küldjön üzenetet

japandesign