a vásárlás menete

a honlapon található termékeink kézmûves munkával készülnek, a vásárlók egyedi igényihez igazítva. emiatt szükséges a megvásárlásuk elõtt egyeztetnünk a vevõvel. e-mailben pontosítjuk a gyártási, szállíási határidõt, valamint az egyéni elképzeléseket. lámpáink esetében ez a gyakorlatban egy visszaigazoló e-mailt jelent, amiután rögtön elkezdjük a készítést. a nagyobb értékû megrendelések esetén a gyártás megkezdése elõtt szerzõdést kötünk a tisztázott részletekkel. emiatt nincs azonnali fizetési lehetõség a honlapunkon.

fizetés módja

kisebb értékû tárgyaknál a vevõ választhat az utánvétes fizetés vagy az elõreutalás lehetõsége között. nagyobb értékû vásárlásnál a fizetés két részletben történik. a vételár 50%-a elõlegként átutalással, a fennmaradó rész a szállítási költséggel együtt a termék átvételekor kerül kifizetésre.

szállítási feltételek

kisebb tárgyakat csomagolás után postai úton kézbesítünk, illetve budapesten lehetõség van elõzetes egyeztetés után a személyes átvételre is. a postaköltség tartalmazza a csomagolás díját is.
normál postacsomagként 10 kg-ig
2300 ft
elsõbbségi postacsomagként 10 kg-ig
2600 ft
normál postacsomagként utánvéttel 10 kg-ig
2800 ft
elsõbbségi postacsomagként utánvéttel 10 kg-ig
3100 ft
házhozszállíás díja budapesten és 10 km-es körzetén belül 10 000 ft, ami a helyszíni összeszerelést is tartalmazza. vidékre szállítás esetén az ár a kilométer függvényében változik, ezért az uticél ismeretében tudunk pontos összeget mondani.

garanciális feltételek

termékeinkre 5 év garanciát vállalunk. ez az anyaghibából vagy általunk összeszerelt bútoroknál a szerelési hibából származó meghibásodásra vonatkozik.

elérhetõségünk

telefonszámunk: 06 70 673 8199

cégadatok

Cégnév: Palocsai Béla ev.

Székhely: 1156 Budapest Nyírpalota utca 8.

Adószám: 55592084142

Nyilvántartási szám: 54298134

küldjön üzenetet

japandesign